Author it™

Alles-in-één pakket voor contentmanagement

Triview heeft vanaf het begin van zijn bestaan (1993!) ‘single source’-werken hoog in het vaandel gehad: teksten en afbeeldingen centraal beheren, opdat deze hergebruikt kunnen worden voor allerlei publicatiedoeleinden en opdat goed versiebeheer ervan mogelijk wordt. Jarenlang was er eigenlijk geen contentmanagement- en publicatiesoftware op de markt, die voldeed aan Triview’s strenge eisen op dat gebied.

Author-it overzichtDat veranderde met de lancering van Author-it: het eerste betaalbare contentmanagementsysteem (cms) speciaal ontwikkeld voor publicatie van informatie naar alle mogelijke media. Triview werd al snel een pionier voor Author-it-gebruik in Europa en raakte nauw betrokken bij de doorontwikkeling van de software. Inmiddels heeft Triview al jaren de hoogst mogelijke partnerstatus: “Authorized Reseller and Certified Consultant” (voor de Benelux en Groot Brittannië en Scandinavië) en organiseert het elk jaar in Nederland een Author-it-congres, dat zich ook in buitenlandse belangstelling mag verheugen. Daarnaast heeft Triview, dankzij de modulaire opbouw van de software, diverse plug-ins en extensies voor Author-it kunnen bouwen, die ook door Author-it zelf ondersteund en verkocht worden.

Naast een content management system is Author-it een complete redactieomgeving waar meerdere redacteuren probleemloos aan één document kunnen werken. Daarnaast levert de ingebouwde ‘localization module‘ veel besparing op bij het vertalen van teksten, doordat nauwkeurig wordt bijgehouden welke delen al vertaald zijn. Daardoor worden reeds vertaalde stukken tekst niet opnieuw ter vertaling uitgestuurd, wat bij hergebruik van teksten in bijvoorbeeld gebruikershandleidingen voor flinke besparingen op vertaalkosten kan zorgen.

De voordelen van Author-it:

 • alles-in-één pakket: het cms is uit te breiden met verschillende modules en plug-ins
 • ondersteunt zeer veel bestandsformaten
 • breed functiepakket (publiceren, redigeren, controleren, synchroniseren, e-learning etc.)
 • zeer efficiënt werken
 • kosten reduceren

Author-it kan verschillende soorten bestanden lezen én schrijven. Van teksten uit een eenvoudig Word-bestand tot complexe PDF-bestanden met beelden, grafieken en teksten. Elk deelbestand kunt u onafhankelijk verwerken, bewerken, delen en opslaan. Author-it ondersteunt onder andere:

 • MS Office Word
 • PDF
 • HTML
 • Online-help (MS HTML Help, MS WinHelp, Sun JavaHelp, Oracle Help for Java, WebHelp)
 • Author-it XML
 • Author-it DITA

Triview kan u het werk uit handen nemen en uw documentatie creëren en beheren in Author-it, maar kan u ook helpen bij het inrichten van uw eigen Author-it-omgeving en u en uw medewerkers trainen in het gebruik van de software. Wilt u weten hoe u met Author-it informatie kunt creëren, beheren of publiceren? Neem dan contact met ons op. We leggen het u graag uit!